Activitats diverses

SENDERISME i BTT
Transitar per quilòmetres de pistes senyalitzades, gaudir del Parc Natural, de senders amagats, de rutes inoblidables, amb la seguretat que estàs a un país hospitalari, i ben preparat.
PIRAGUÏSME I PESCA
Es poden practicar esports d'aigua, tant a les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre; com en el propi Segre. Kayak, piragüisme, hidrospeed, pesca sense mort ...
CERCAR BOLETS
L'entorn ens ofereix natura al 100%, i un variat assortit d'espècies; com els rovellons, l'apreciat cep, el moixerò, les carreroles, la pota de perdiu, les múrgules, els bolets de neu,...tot, en un marc incomparable, l'experiència val la pena.
HÍPICA I NENS
Pels amants dels cavalls, a la zona trobem força possibilitats, tant per excursions organitzades, com formació, com diverses activitats on els protagonistes són els més petits
ESQUÍ NÒRDIC, ALPÍ I RAQUETES
Pels amants de l'esquí, molt a prop, hi podeu trobar les següents pistes :
•Esquí alpí : La Masella, La Molina, Pal / Arinsal / Ordino Arcalís, Pas de la Casa/ Grau Roig/ Soldeu / El Tarter
•Esquí de fons: Lles, Aransa i La Rabassa.
MUSEUS I VISITES GUIADES
Casa del Riu de Martinet, Parc dels Búnquers a Montellà-Martinet, Museu dl Bosc de Bellver, Museu de Das, Museu de la Llana d'Arsèguel, Museu del Pagés a Calbinyà, Museu Diocesà de la Seu d'Urgell, Museu del Ví de Pont de Bar, Museu de l'esclop de Meranges, Museu municipal de Llívia (Farmàcia).
Feu Click a la foto per veure més imatges.